Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/lawapj.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Ankesat e emigracionit

Ne kemi parashtruar mijëra ankesa dhe mocione në Bordin e Ankesave për Emigrimin (BAE). Klientët, të pasuksesshëm nga puna e avokatëve të studiove të tjera që merren me çështjet ligjore, i drejtohen firmës sonë për të shkruar ankesat për në BAE-në. Në fakt, shumë zyra ligjore të çështjeve të emigracionit në Nju Jork nuk i mbrojnë në gjyq ankesat federale të emigracionit përpara gjykatave të qarkut. Ato i referojnë tek ne rastet e ankesave të klientëve të tyre dhe ne merremi me të gjitha llojet e ankesave të emigracionit që na vijnë nga studiot e tjera ligjore. Avokatët tanë të çështjeve të emigracionit në Nju Jork pranohen në gjykatat e apelit për qarkun e 1-rë, të 2-të, të 3-të, të 4-t, të 5-të, të 6-të, të 7-të, të 9-të dhe të 11-të.

Ju lutemi të na telefononi në numrin 212 693-3355 ose na shkruani në adresën elektronike: apjlaw@gmail.com

Zyra qendrore:

Kontaktet: LawAPJ 65 Broadway, Suite 1603 NY 10006 New York TEL: +1 212 693-3355 / FAX: +1 212 430-6797 / E-MAIL: apjlaw@gmail.com

Thirrja telefonike:

Ju lutemi plotësoni këtë pyetësor të shkurtër dhe mund të jeni i sigurt se të gjitha informatat do të mbahen konfidenciale. Pyetësori mund të dërgohet me e-mail ose faks elektronik ose me faks +1 (212) 430-6797

Konsultimi personal:

Për konsulencë, ju lutemi telefononi zyrën tonë brenda orarit të punës. +1 (212) 693-3355