Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/lawapj.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Azili

Avokatët tanë për çështjet e emigracionit në Nju Jork kanë menaxhuar mijëra raste të emigrantëve azilkërkues dhe janë intervistuar nga media të tilla si: “New York Times”, “USA Today”, “CBS” dhe “Fox News” lidhur me çështjet e azilit politik. Ne ofrojmë mbrojtje në gjyqe për çështje të tilla si: azili politik, seancat dëgjimore për deportim, seancat dëgjimore për dorëzani, kërkesa për rihapje procedurash, anulim të largimit, rregullim të statusit, diskrecion prokurorial për ndalimin e përkohshëm të procedurave të largimit, pezullim të deportimit dhe shtyrje të deportimit. Në fakt, Andrew P. Johnson-i ka arritur të ndalojë deportimin e menjëhershëm të një shqiptareje që jetonte në Miçigan. Ky rast u transmetua edhe në lajme në të gjithë vendin dhe e detyroi Agjencinë Përmbaruese për Emigracionin dhe Doganat [Immigration and Customs Enforcement] që ta shtynte deportimin, gjë që i mundësoi shqiptares të qëndrojë në Shtetet e Bashkuara së bashku me tre fëmijët e saj të cilët kanë shtetësi amerikane.

Zyra qendrore:

Kontaktet: LawAPJ 65 Broadway, Suite 1603 NY 10006 New York TEL: +1 212 693-3355 / FAX: +1 212 430-6797 / E-MAIL: apjlaw@gmail.com

Thirrja telefonike:

Ju lutemi plotësoni këtë pyetësor të shkurtër dhe mund të jeni i sigurt se të gjitha informatat do të mbahen konfidenciale. Pyetësori mund të dërgohet me e-mail ose faks elektronik ose me faks +1 (212) 430-6797

Konsultimi personal:

Për konsulencë, ju lutemi telefononi zyrën tonë brenda orarit të punës. +1 (212) 693-3355