Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/lawapj.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Konferencë: Imigrimi në SHBA me një green card

Më 15 Maj, 2019 në Hotel Tirana International  Ora 17.00-21.00

Per te marre pjese ne konference lutem plotesoni formularin djathtas!

Avokati I Imigrimit në SHBA Andrew P Johnson do te diskutojë mbi marrjen e nje green card permes programit te punesimit pa kualifikim ne Shtetet e Bashkuara.  Çdokush prej moshës 18 deri 55 vjeç dhe gjithe familja e tyre mund te marrin nje green card 10 vjeçare, nese ata punojne si mirembajtes pastrimi per te pakten nje vit ne Shtetet e Bashkuara. Aplikantet per pune nuk duhet asnje kualifikim, ata mund te mos kene diplome universiteti ose mund mos kene shkuar dhe ne shkolle te mesme. I gjithe procesi merr rreth 18 muaj per te hyre ne Shtetet e Bashkuara me green card 10 vjecare.

Per shembull, nese nje bashkeshort, gruaja dhe kater femijet e tyre aplikojne per green card, per rreth nje vit e 9 muaj, e gjithe familja do te hyje ne Ambasaden Amerikane ne Tirane dhe do te marrin te gjithe nje green card 10 vjecare (vule I-551 per status si mbajtes I Green Card, derisa te marrin Kartonin ne SHBA) ne pashaporten e tyre. Pas hyrjes ne Shtetet e Bashkuara, bashkeshorti ose bashkeshorta do te duhet te punoje vetem per nje vit si mirembajtes pastrimi me nje rroge per $11 ora.

Mbi 85 Shqiptare kane aplikuar tashme per programin EB-3 dhe disa aplikante Shqiptare do te jene ne konference per tiu pergjigjur pyetjeve tuaja. Avokati Andrew P. Johnson do te shpjegoje procesin ne detaje dhe mund tu pergjigjet cdo pyetje ne conference. Per me teper, kompania e gjetjes se puneve qe ka kontratat me korporatat e medha te mirembajtes dhe pastrimit ne Shtetet e Bashkuara do te jete prezente ne konference per tu pergjigjur cdo pyetje.

Se fundmi, meqe 85 Shqiptare kane aplikuar ne Shqiperi, ne mund te koordinojme aplikante potencial te interesuar me emrin ose emrat e personave qe mund te verifikojne suksesin e programit EB-3.

Per shembull, nese nje person qe shkon ne konference eshte nga Shkodra dhe kerkon te flase me nje shqiptar I cili eshte ne programin e EB-3 dhe eshte gjithashtu nga shkodra, ne mund te vendosim nje telefonat ose takim ne forme qe aplikantet potenciale te mund te pyesin pyetje ne detaje aplikantit te EB-3 qe eshte nga qyteti I tyre dhe po ndjek procesin. Gjithashtu, pasi aplikantet aktuale EB-3 te vendosen dhe te nisin te punojne si mirembajtes ne SHBA, ne po planifikojme ti lidhim ata me aplikante potenticale permes Skype/Viber ne forme qe te ndajme pervojat e tyre.

Ne duam te sigurohemi qe cdokush ne konference te kuptoje procesin dhe kostot e perfshira dhe mund te verifikojne se ata mund te marrin nje green card, permes bisedave me njerezit qe jane momentalisht ne programin EB-3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zyra qendrore:

Kontaktet: LawAPJ 65 Broadway, Suite 1603 NY 10006 New York TEL: +1 212 693-3355 / FAX: +1 212 430-6797 / E-MAIL: apjlaw@gmail.com

Thirrja telefonike:

Ju lutemi plotësoni këtë pyetësor të shkurtër dhe mund të jeni i sigurt se të gjitha informatat do të mbahen konfidenciale. Pyetësori mund të dërgohet me e-mail ose faks elektronik ose me faks +1 (212) 430-6797

Konsultimi personal:

Për konsulencë, ju lutemi telefononi zyrën tonë brenda orarit të punës. +1 (212) 693-3355