Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/lawapj.com/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Shtypi -


immigration lawyer usa

Videot


Fotografitë

Kryeartikull për Andrew P. Johnson në gazetën “New York Times”.
Andrew P. Johnson iu përgjigjet pyetjeve të Ambasadorëve të OKB-së.
Pyetjet e delegacionit të Egjiptit në Organizatën e Kombeve të Bashkuara.
Andrew P. Johnson shpjegon para delegacionit të Kombeve të Bashkuara programin e vizave “EB-5” për investitorët.

Zyra qendrore:

Kontaktet: LawAPJ 65 Broadway, Suite 1603 NY 10006 New York TEL: +1 212 693-3355 / FAX: +1 212 430-6797 / E-MAIL: apjlaw@gmail.com

Thirrja telefonike:

Ju lutemi plotësoni këtë pyetësor të shkurtër dhe mund të jeni i sigurt se të gjitha informatat do të mbahen konfidenciale. Pyetësori mund të dërgohet me e-mail ose faks elektronik ose me faks +1 (212) 430-6797

Konsultimi personal:

Për konsulencë, ju lutemi telefononi zyrën tonë brenda orarit të punës. +1 (212) 693-3355